Geboorte


Geboorteconcept op maat


Hoe verloopt het ontwerpproces?

Eerst plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, waarin we jullie wensen en noden bespreken. Aan de hand daarvan kan ik jullie een concrete inschatting geven van de ontwerpkosten. Tijdens dit gesprek bespreken we onderandere de stijl, kleuren, papierstalen en mogelijkheden voor het uitwerken van een doopsuikerconcept. 


Wat kan je doen ter voorbeiding van het gesprek?

Maak een moodboard (bijvoorbeeld via pinterest of instagram) van de dingen die je inspireren en stijl die je leuk vindt. Dit kan gaan van een bepaalde kleur tot een plant, kledingstuk of een inspirerende illustratie. Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we samen jullie moodboard en leer ik jullie stijl goed kennen. 


Hoeveel kost een ontwerp op maat?

Bontwerp werkt niet met een vaste prijs voor een ontwerp. De kostprijs wordt berekend per ontwerpuur en is afhankelijk van jullie wensen. Een ontwerp op maat start vanaf 135 euro. 


Mina
510ABB0D-0710-49A2-B83D-815FC9F65CC6 3
Slider_Event_Tekengebied 1

Doosjes en stickers

Ben je naast een geboortekaartje ook opzoek naar gepersonaliseerde geschenkjes? Samen werken we een volledig concept uit. Denk aan doosjes in verschillende kleuren en vormen, papieren labels in een unieke vorm, stempels, naamstickers in vinyl, gepersonaliseerde kledij (rompertjes), vlaggenlijn, welkomsbord, ... 


Doopsuiker

Bij Bontwerp kan je geen doopsuiker en snoepjes aankopen. Je kan er wel een kijkje nemen in de suikerbonen sample box van De Bock. Zo stellen we samen een leuk kleurenpallet samen dat past bij jullie geboorteconcept.


Drukwerk

Voor het drukken van je geboortekaartje, stickers, labels, maar ook doopsuikerdoosjes en omslagen werk ik samen met een vaste drukkerij met heel wat ervaring en afwerkingsmogelijkheden ( Letterpress, Embossing, Velours, Linnen, Traditionele foliedruk). Zo hoef jij je dus geen zorgen te maken over het aanleveren van het drukwerk en de bijhorende communicatie. 


Werk je liever zelf samen met een andere drukkerij? Dan bezorg ik jou de drukklare bestanden.